Daha once fotolarda iletmistim, ben bunu kafa ustu dusurup bingildagini kirmistim. 1 2 kaza daha geldi basina, 2.5 soketin pinleri kirildi, soket bosa dustu. Hifi Life Tr’de bir servis onerdi, 1 defa gonderdim, soketler degisti sonra ben bir daha dusurdum, yine ayni sorun oldu 2. kez gitti geldi Tr’deki servise. Tr’deki serviste sadece soket degisiyor, yada kirik soketi tekrar lehimliyorlar bilemiyorum. Elle lehim yapiyorlar anladigim kadariyla, soketlerin terazisi biraz kacik geldi son seferinde. Z1R icin kullandigim 4.4 adaptor hem 3.5 hem de 2.5 mm jacklara sahip, bunu kullanabilme kicin tam paralel olmasi gerekiyor soketlerin. Terazi kacik olunca adaptorun jacklari kastirdi soketleri, temassizlik basladi yine. Simdi hangi kulakligimi taksam anca jack’i saga sola kastirirsam ses geliyor yoksa ya kanallardan birini yada ikisini de kaybediyorum. Kendim actim baktim, soketlerin oldugu kucuk karti komple degistirmek lazim diye dusunuyorum. Kolay da bir is, fotolarda gorunen beyaz soketli bir baglanti ile lego gibi takiliveriyor ana karta bu kucuk modul. Tr’deki serviste bu modul yokmus. Almanya’daki servis merkezine yazdim, bu modulden almak istiyorum diye ama disari parca satmamiz yasak dediler. DAP’i oraya gonderecegim simdi, bakalim ucu nereye varacak.