fotoları biraz toparlarsak 🙂
DAC ve AMP;
iFi Zen One DAC Signature Series (sadece DAC)
beyerdynamic A 20 Headphone Amplifier (sadece AMP)

Müzik dinlemek için daha çok kullandığım DT 1990 Pro (250 Ohm)

Giderek DT 1990 Pro’nun önüne geçtiğini hissettiğim beyerdynamic Amiron Home (250 Ohm). Accuracy ve precision olarak, DT 1990 Pro gibi değil. Ayrıca yine onun gibi agresif de değil ama daha keyifli gelmeye başladı.

Kablolu ya da kablosuz kullanılabilen, müzik performansından da memnun kaldığım ama aslında MS Teams gibi telekonferans görüşmelerinde (MS Teams certified), şu ana kadar en iyi ses kalitesini elde ettiğim, Sennheiser EPOS ADAPT 660 (eski MB 660′ın iyileştirilmiş versiyonu)

Her ortamda ve her türlü gürültülü ortamda rahatlıkla ve çok net telefon görüşmeleri yapabildiğim, telefon görüşmelerindeki ses kalitesi açısından daha iyisini bulamadığım JBL Tour One… Müzik de dinliyorum zaman zaman, benim için beyerdynamic’lerle müzik dinlemeden önce iyi bir kulak resetleme kulaklığı 🙂. Tekrar söylemek istiyorum, telefon görüşme performansı olağanüstü. Telefon görüşmeleri EPOS Sennheiser ADAPT 660′ın dahi önünde.

emektar bilgisayar kulaklığım, bugünlerde arada bir kulak resetlemek için hala işime yarıyor 🙂

dışarıda, hareketli bir aktivite (spor vb) olduğunda, “çok enteresan!” clamping force’uyla 🙂) kafa üstündeki yerinden asla 1mm bile kıpırdamayan 🙂 outdoor kulaklıklarından… Telefon görüşmeleri de fena değil. Müzik performansı da fena değil aslında, başka iyi bir ön hazırlık (kulak resetleme) kulaklığı Live 660