Hasan Ne durumdasınız acaba?
Yatağımdan müzik dinleyip, film izlemek amaçlı bluetooth kulaklık arayışına girdim. Open-back bir kulaklık arıyorum. Hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılabilen HiFiman Deva Pro düşünüyorum. Kablolu olarak ta fps oyunları oynarken kullanmak istiyorum.
Herhangi bir amp,dap ve dac sahibi olmadığımdan bazı youtube yorumlarında bluetooth dongle ile kablolu kullanıldığında yeterince güç verebileceğini okudum. Ses kalitesiyle birlikte konfor ve dayanıklılık benim için ön planda, maalesef ki konfor olmadığı sürece ses kalitesinin bir önemi kalmıyor. Uzun saatler ve yıllarca kullanabileceğim bir model arıyorum. Bluetooth modülü alıp kablosu değiştirilebilen bir kulaklık ile de kullanabilirim.
Önerilerinize, yorumlarınıza açığım.
@Berkhan hocam özellikle sizin incelemenizi okudum fakat ne kadar süre test ettiğinizi bilmiyorum. İhtiyaçlarımı karşılar mı? Özellikle deri padler konusunda şüpheliyim terletip zamanla döküleceğinden. Bu paralar verilir mi hakeder mi?
Yoksa bunlarla uğraşma deyip SENNHEISER HD 6XX mı almalı drop üzerinden 219$+15$ shipping ücretine?