Herkese yeniden selamlar, Clear Mg pro yu yaklaşık 4 gündür kullanıyorum. Fiio Ka3 ile kullanıyorum ancak yakın zamanda mojo 2 ye geçmeyi düşünüyorum aldığım tavsiyeler üzerine.
Ses performansı açıkçası hoşuma gitti tabikide gümbür gümbür bir kulaklık değil ancak detay ve sahne genişliği fazlasıyla muazzam. Flac müzik satın almak zorunda kaldım ses performansı için; Taylor Swift in Red albümünün 24 bit 96 khz versiyonunu satın aldım. Albümden aldığım ses kalitesine laf yok çünkü cidden flac seviyesinde olduğunu ilk sn den anlaşılıyor, gelelim albümde ki şarkılarla nasıl bi ses sunduğuna, albümde dinamik şarkı yok denecek kadar az ancak dinamik şarkılarda da sürücünün dinamik şarkılarda bile gümbür gümbür ses çıkarmak istediğini hissediyorsunuz ancak bu kimine göre yetersiz kalabilir ama beni gayet tatmin ettiğini belirtmek isterim. Onun dışında kadın vokal performansının da beni aşırı derece tatmin ettiğini de belirtmek isterim.
Bastan da bahsedecek olursam tabiki de yeterli değil ama yinede bas ı hissedebiliyorsunuz. Galaxy buds pro dan ani bir zıplayışla bu kulaklığa geçtiğimi de belirtmek isterim, haliyle aralarındaki farkı anlatacak kelime yok 🙂.
Diğer üst seviye kulaklıkları deneyimlemediğim için onlar hakkında bir yorum yapmak istemiyorum ancak Sennheiser 800s modelini de almak istemiştim fakat 300 ohm olduğu için ona uygun bir dac temin edemezdim kısa sürede bende o yüzden almak istemedim açıkçası. Yakın zamanda diğer kulaklıklarında deneyimleyebileceğim yerleri ziyaret etmek istiyorum. Bakarsınız beni daha çok tatmin eden bi kulaklık çıkar bu fiyat aralığında ona gecis yapabilirim ama şuan Clear mg pro kulaklığımdan gayet doyurucu bir ses performansı aldığımı belirtmek isterim.
Biraz dağınık anlatmış olabilirim. Meraklısı varsa diye her konuya deginmeye çalıştım. Eğer öneriniz veya sorunuz varsa merakla beklediğimi belirtmek isterim, teşekkürler iyi forumlar.