Kanye ve Travis çok katmanlı şarkılar değil aslında bunlarda makro dinamik daha baskın. Hifimanlerde, Kicklerdeki vurguyu alamazsın ama hi-hat vurgusu yorucu gelebilir. Hifimande kullanılan kaynak da dinlenilen müzik türleri de alıp almayacağınızı belirler Travis ve Kanye gibi müzikler dinliyorsanız Hifiman almayın derim alacaksanız da Unveiled yine daha iyi olacaktır onda da nasıl muhafaza edeceğiniz önem kazanıyor. Unveiled almaya niyetlensem muhtemelen Ananda Unveiled alırdım sırf daha ucuz diye ve çok yakın oldukları için. Clear MG geçişi Travis ve Kanye gibi müzikler için en doğru tercih olur Hadenys’e göre ciddi yükseltme olur mu emin değilim çünkü Hadenys’i dinlemedim. Hifimane geçtiğinizde dinleyeceğiniz müziklerde değişime gitmeniz gerekiyor. Burada amaç araç dengesine bakmanız lazım. Ben dinlediğim ekipmana uygun müzik türlerine istemsizce yöneliyorum. Her müzik türünde zevk alınacak harmonikler var. Merkez noktanız sevdiğiniz müzik türleriyse ona göre kulaklık bakın derim bunlar da Hifiman olmuyor maalesef.
Hadenys’ten Focal Clear MG yükseltme sayılır ancak Hifiman direkt değişim demek aslında iki seçenekte de pişman olmazsınız birisinde yükseltme olur diğerinde ise ses tamamen değişir orkestra binaural kayıt dinlemiyorsanız ihtiyacınız olan Hifiman Eggshaped çözünürlüğü değil rafinelik olacaktır.
Moondrop Skyland, Hedd D1, HE600 gibi kulaklıklara bakabilirsiniz. Clear MG yerine MG Pro da alabilirsiniz aynı kulaklıklar hem kutu içeriği daha iyi hem de rengi daha iyi duruyor.