Ben benim A&K240 icin yillarca Black Sheep Boreray kullandim, 500GBP’lik bir kabloydu. Kablolari biraz fazla kalindi ve izolasyonu esnek olmadigi icin bukulme yaricapi yuksekti. Benim setup’ta DAP amfi’nin ustunde durdugu icin kastiriyordu kablo. Sonrasinda bu kastirma nedeniyle DAP trafindaki kafanin icindeki lehimlerde sorun oldu ve temassizlik yapmaya basladi, Moon Audio Blue Dragon ile degistirdim. Boreray daha ust seviye, gumus bir kablo olsa da Blue Dragon da isimi uzun suredir layigiyla goruyor. Su anda 3 A&K DAP’imda da (biri SP2000) kullaniyorum. Fiyati da Crystal Cable’lara gore cok daha uygun, 350USD gibi bir fiyata almistim. Blue Dragon yanisira Black Dragon yada Silver Dragon da yaptirabilirsiniz Moon Audio’da.
Bir edit atayim, Boreray’i A&K240′i Sennheiser HDVA600′e baglayayim diye almistim. 820′nin onceki versiyonu 800′un DACsiz olani yani. Sizin kullanacaginiz amfiye benzer bir setup’ta calistirdim Boreray’i diyebiliriz. Eger rackinizde DAP yukarida, amfi 60-70 cm asagida duruyorsa kastirma yapmaz ve Boreray ses kalitesi olarak iyi bir secenek, hayal kirikligina ugratmaz. Blue Dragon’u ise HDVA600 ile denemedim, birsey diyemiyorum aralarindaki sinerji hakkinda.