Bu cihazda benim head-fi’da okudugum kadariyla ayni anda iki dac’in cikislarindan da sinyal alinabildigi yaziyordu. Kullanilmayan dac tarafinin kapatilip kapatilamayacagini bilemiyorum ama kapatilamiyorsa devamli pil yiyecek o devre.
Ayrica bir dac’in single ended cikisina, diger dac’in balanced cikisina kulaklik takilmasi halinde cikis guclerinin farkindan dolayi ses ayar sikintilari da olur.
Yine de, bir A&K kullanicisi olarak sunu soylemek isterim. Bende Cirrus DACli 2014un flagship’i AK240 var, uzun yillar kullandim. Artik iyicene eskiyince bir SP2000 edindim gectigimiz Mayis ayinda. Iki DAP arasinda DAClar nedeniyle ses karakteristigi konusunda gece ile gunduz kadar buyuk farkliliklar var. Sonrasinda Mayis ayindaki A&K Global Event’ten bir adet SR15 kazandim, gectigimiz hafta elime gecti. Bunun icinde AK240taki Cirrus DAC’in bir sonraki versiyonu var. Ses olarak AK240′a gercekten cok yakin SR15. Ses karakteristikleri de ayni okula ait. 6 sene onceki bir flagship player’in 2 sene once cikan giris seviye bir DAP ile bu kadar yakin oldugunu gordukten sonra, SE200 icin su sonucu extrapolate etmek mumkun bence:
Bunu alirsaniz AKM tarafinda SP2000e cok cok yakin, Cirrus tarafinda ise yine flagship kalitede bir ses veren, her iki DAC’in A&K yorumuyla sekillendirilmis ses karakteristiklerini en yuksek sekilde onunuze seren bir DAP edinmis olursunuz. Hem de SP2000in yari fiyatina.
Bu aralar A&K almayi dusunen varsa, bu cihazi iyi bir arastirsin derim.