DARKSEQUEN Yakın zamanda ikinci el Shanling M0 Pro modelini aldım. Bazı beğenmediğim yönleri var, mesela pil ömrü kötü (8 saat diyor ama benimki 6-7 saat gibi), UI çok başarılı değil (büyük ölçüde ekranın küçüklüğünden kaynaklı) ve DFF dosyaları desteklediği söylense de benim cihaz DFF uzantılı olanları görmedi, DSD uzantılı olanlarda sorun yok. Ayrıca DSD formatında müzik dinlerken de cihaz kasılıyor, yani cihazı ellemeden dinlerken bir sorun yok ama şarkının ortasında menülerde gezineyim derseniz yorar, hatta şarkı da takılabilir. DSD dinlenecekse aleti ellememek lazım. Bütün bunları göz ardı edersek boyutu nedeniyle beğendiğim bir cihaz oldu, önceden sırf boyutu nedeniyle spor yaparken kullanmalık iPod Shuffle almıştım, ondan sadece biraz daha büyük. Sesi konusunda ise pek bir yorum yapamam FiiO, iBasso gibi giriş seviye DAP’ları denemediğim için, fakat herhangi bir telefondan daha iyi sonuç vereceği kesin. iPhone’da Spotify üzerinden çoğunlukla kablosuz dinliyordum, şimdi bunda 24-192kHz veya DSD dinliyor olmamın da etkisi var ama fark ciddi derecede belirgin.