Asci Hazırda kullandığınız iyi bir kaynak varsa ve tatmin ediyorsa buna ek olarak dac/amp almak gereksiz olabilir. Standart bir bilgisayar ses çıkışı yahut telefonların ses çıkışından ciddi anlamda başarılı oluyor dac/amp’ler. Kullanım esnasında kulaklığınızın kabiliyetine göre kaynak seçmek daha akıllıca olacaktır. Ne gibi farklar oluyor sorusuna özet şeklinde cevap vermeye çalışayım çok teknik konularda kaybolmadan; bilgisayarınızın veya telefonunuzun çok yoğun şekilde oluşturduğu sinyal gürültüsünden bir nebze olsun uzaklaşmış oluyorsunuz en basitinden. Ayrıca telefon, tablet ve bilgisayarların içerisinde bulunan ses çipleri ve amp kaliteleri maalesef genelgeçer işleri görmenin ötesine geçemiyor. Bu ses kalitesi meselesinin unsurlarını bir zincir olarak kabul etmeli ve dengeli bir sistem kurmayı amaçlamak gerekli. Kulaklığınız ne kadar iyi olursa olsun iyi bir kaynak olmadığı sürece yeterli verimi almanız mümkün değil. Ayrıca USB ses aktarımında meydana gelen bazı aksaklıkları bu konuya dahil etmiyorum, çünkü bu tek başına incemelenin gerektiği uzun bir konu. Ancak iyi bir snr seviyesine sahip ve görece güç bakımından yeterli bir dac/amp’ın çözünürlüğe, kulaklığınızın enstruman ayrımına ve daha tutarlı frekans cevabına ulaşmasını sağlayacaktır. HD560S çok fazla güç isteyen bir kulaklık değil, tonal karakter olarakta hatırladığım kadarıyla nötre yakın bir kulaklık. Ya usb dongle şeklindeki daha küçük taşınabilir yapıdakilerden, masaüstü harici güç kaynağına bağlananlardan ya da bataryalı taşınabilir dac/amplerden de seçmeniz mümkün. Mesela E1DA 9038D veya yeni versiyonu E1DA 9038D6K, Lotoo Paw S1 veya S2, Moonriver 2 gibi başarılı dac/ampler bu işi görebilir. Hem ilerde bir kulak içi kulaklık aldığınızda da taşınabilir yapıları sayesinde gündelik kullanabilirsiniz. Ben açıkçası kaynak konusunun önemli bir husus olduğunu düşünüyor, elinizdeki kulaklığın böyle bir şeye ihtiyaç duyacağını düşünüyorum.