Vtuner’ı streamer üzerinde mi kullanıyordunuz? Sanırım Denon network player/streamer uyumlu bir çözüm arıyorsunuz.. Direk hardware’e bağlı olunca(özel bir streamer) esneklik biraz azalıyor. Ben PI Compute Module4 kullanan https://www.pi2design.com/mercury-streamer.html adresindeki streamerı bir kaç aydır kullanıyorum. Üzerine VOLUMIO, Moode Audio Player, DietPi, RopieeeXL ve son olarak favori Linux tabanlı audio için özelleştirilmiş işletim sistemi olan Gentooplayer’ı kurarak kullandım. Bu yazılımların bazıları online üyelik gerektirmeyen farklı radio streamlerini destekliyor.. Bunların tabi çözünürlükleri de değişiyor..
Başka bir mini cihazda Radio streamlerini alıp, RAM’de bufferlayıp, bit-perfect olarak Denon’a(Denon destekliyorsa endpoint olarak receiver modunda çalışmayı) aktarabilirsiniz.
Ben içerik/audio content kısmını da ayrı bir EUPHONY server kurup, Streamerdan ayırdım. Roon, Tidal, Youtube audio, yerel ağdaki ve usbdeki her türlü dosyayı bit perfect RAM de bufferlayıp, Euphony üzerinden, yukarıda bahsettiğim üzerinde Gentooplayer çalışan Streamer’a UPNP kullanarak gönderiyorum. Streamer’da AES XLR bağlantı ile(balanced dijital bağlantı) ile dijital streami olası minimum Jitter ile DAC’a aktarıyor. Sonrasında amplifer ve speakerlar devreye giriyor.