Evet Audiominor’un hikayesini biliyorum. Headfi’daki olaydan sonra ic piyasaya cok uygun fiyattan halen kablo veriyordu, kablo kalitesini de iyi buldugum icin calismaya devam etmistim ancak son alisverisimizde bir kablo hatali geldi, tamir icin geri gonderdim ama geri donus alamadim, benim hikayem de oyle bitti.
Elimdeki kablolarin bir kismi Audiominor, bir kismi uretici kablolari. Misal Rai Penta’nin 3.5 mm gumus kablosunun kulaklik tarafindaki baglantisi koptu 2.5mm kablo takmak icin sokerken. Bunun hem kulaklik tarafindaki mmcxleri yeniletip hem de sonlandirmasini 2.5 yapmak istiyorum.
Bunun gibi kaynak tarafini 2.5′a cevirtmek istedigim baska orijinal kablolarim da var, Westone W80 ile gelmis olan Alo Audio ref 8 gibi.
Su mmcxleri sokerken paraladigim kablonun da haddi hesabi yok 😅 Hatta w60′ta kabloyu sokerken komple kulakliktaki mmcx baglanti soketi cikti geldi, oyle pert oldu w60′im, hala tamir edilmeyi bekliyor. Gecenlerde en son Rai kablosunu koparinca Ali expresten MMCX assist siparis ettim, bakalim o is gorur herhalde.