Merhabalar,
Ben bir DAC/Amp arayışındayım. Şu anda 2019 bir Audeze LCD-XC var ve bunu Centrance Dacportable ile kullanıyorum. Gücü 32 ohm’da 775mW ve bass ve tiz boostları var.
Daha kaliteli bir şey ararken hem iFi iDsd Diablo, hem de Dethonray Honey H1’e denk geldim.
iFi diablo ile ilgili çekincem şu; önceden Audeze Sine kapalı kulaklığım ile iFi idsd micro Black label kullandım ve amp kısmı ve xbass özelliği harika olmasına rağmen DAC kısmını ve 3d özelliğini bir türlü sevemedim. Sonra Mojo aldım fakat LCD-XC alabilmek için onu sattım. Mojonun sahne açısından dar olması sıkıntılıydı evet ama DAC kısmı gerçekten etkileyiciydi.
LCD-XC aldıktan sonra elimde joker olarak hep tuttuğum Centrance Dacportable kullanmaya devam ettim.
Şimdi öğrendiğim kadarıyla LCD-XC Diablo ile iyi eşleşiyormuş tabi Black Label’da yaşadığım durum yaşanacak diye bir şey yok ama yine de çekincelerim var. O yüzden Dethonray Honey H1 acaba daha mı iyi olur diye düşündüm. Ancak bu sefer de Mojo’nun LCD-XC ile hiç iyi eşleşmediğine dair ayrı ayrı yerlerde farklı kişilerden yorumlar okudum. Honey H1 de sıcak tarafta olduğu için acaba Mojo eşleşmesi tarzı bir problem yaşanır mı diye konuyla ilgili tecrübeniz varsa sizin fikrinizi almak istedim.
Dinlediğim müzik türleri ağırlıklı olarak Klasik müzik, Metal türleri (Senfonik, Power, Melodik Black, Progressive), Jazz, Funk, Akustik…
Teşekkürler.